ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 2614001650 6942872583

  • ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

    Η PatrasWeb ειναι μια εταιρεία οπου δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής
  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, E-SHOP, ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΔΙΚΤΥΑ, QR CODES , SOCIAL NETWORKS
  • Projects all over the World

    Greece, United Kingdom, Germany, USA, Romania, Poland, Sweden, Bulgaria, Norway, Albania, North Macedonia, Ukraine, Sweden
prev next

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή αλλά και ανακατασκευή στατικών ιστοσελίδων, δυναμικών ιστοσελίδων αλλα και e-shop στα πιο οικονομικά πακέτα τις αγοράς.

Applications IOS Android

Όλοι πλέον γνωρίζουμε την διείσδυση των νέων εφαρμογών στην καθημερινότητα μας μέσω i- phone και smartphones.

Προώθηση SEO - Google

Search engine optimization. Το SEO με λίγα λόγια είναι ολα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διαθέτει μια ιστοσελίδα προκειμένου να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή Banner

Είναι μια μορφή διαφήμισης που χρησιμοποιείται για να προσελκύσει επισκέπτες προς την ιστοσελίδα σας. Δηλαδή είναι μια εικόνα γραφικών που δημιουργούμε για να διαφημίσουμε την ιστοσελίδα σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SERVER-WEB HOSTING

Το web hosting είναι μια δικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στον χρήστη να έχει τα site του ή τις διαδικτυακές εφαρμογές του σε κάποιο χώρο στο Internet

Συγκεκριμένα “νοικιάζετε” ένα μέρος ενός από τους server που ανήκουν στην εταιρία, στο οποίο αντιστοιχίζεται ένα domain name και αποτελεί την μοναδική διεύθυνση του παγκοσμίως. Συνεπώς το web hosting ως υπηρεσία, λειτουργεί με το μοντέλο client-server, όπου οι χρήστες γνωρίζοντας το domain name σας, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο site σας, το οποίο στεγάζεται στους server της εταιρίας που ανήκετε. Η επιλογή μιας καλής εταιρίας για το web hosting σας, είναι πολύ σημαντική υπόθεση για διάφορους λόγους όπως ή ασφάλεια του site σας και η προστασία του από επιθέσεις, η διαθεσιμότητα του (uptime), η ταχύτητα και οι πελάτες που μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα, τα αντίγραφα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται σε τακτική βάση όπως επίσης και το κόστος της φιλοξενίας.


Πληρης Διαχειριση Social FACEBOOK INSTAGRAM

Σκοπός της διαχείρισης ειναι:
Να αναδείξουμε το ποιοί είστε σαν επιχείρηση και να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό
Nα δημιουργήσουμε θεματολογία δημοσιεύσεων ανά εβδομάδα και ανα μήνα βάσει στόχων της επιχείρησής σας.
Να χτίσουμε μια συνεπή παρουσία στα Social Media (instagram & Facebook) με σταθερή αισθητική
Να αναβαθμίσουμε την είκονα της επιχείρησης με έναν απόλυτα επαγγελματικό τρόπο
Να αυξήσουμε το traffic προς το website σας
Να αυξήσουμε την απήχηση σας και να στοχεύσουμε το κοινό που σας αφορά με στόχο μεγαλύτερο following το οποιό σταδιακά θα μετατρέπεται σε πωλήσεις.

Προωθηση ιστοσελιδων με την χρηση του Google Adwors

To Google Ads είναι ένα εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Το Google AdWords επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων κειμένου, τις οποίες ρυθμίζετε να εμφανίζονται για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο internet σχετικές με τις λέξεις αυτές. Google Ads: Στοχευμένη επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας Πετυχαίνουμε στοχευμένο traffic στην ιστοσελίδα σας που αποδίδει. Το θέμα δεν είναι να έχετε αύξηση της επισκεψιμότητας μέσω του Google Ads, αλλά η κίνηση αυτή να έχει αποτέλεσμα και να φέρνει κέρδη για εσάς. Οι χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας, θα βρίσκουν στην ιστοσελίδα σας αυτό ακριβώς που αναζητούν. Καμπάνιες google ads - διαφήμιση στα αποτελέσματα της Google Καμπάνιες google ads - διαφήμιση στη 1η σελίδα των αποτελεσμάτων

Email marketing

Το email marketing αποτελεί διαχρονικά μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους του διαδικτυακού marketing. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι εξακολουθεί να αποτελεί μία σχετικά φθηνή και αξιόπιστη λύση στο marketing, ότι τα αποτελέσματά του είναι μετρήσιμα και το κυριότερο, ότι το email είναι κάτι διαχρονικό που το χρησιμοποιούμε όλοι, αφού αποτελεί τη διαδικτυακή μας “ταυτότητα” - δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σχεδόν καμία ψηφιακή επικοινωνία χωρίς να έχουμε email.

Σε γενικές γραμμές το email marketing μπορεί να χωριστεί στα εξής είδη:

Τα Newsletters, που αποτελούν ενημερωτικά email, τα οποία αποστέλλονται σε συνδρομητές οι οποίοι έχουν ζητήσει να τα λαμβάνουν και συνήθως έχουν ως στόχο το brand awareness.

Τα email συναλλαγών ή transactional emails, τα οποία αποστέλλονται ύστερα από συγκεκριμένες ενέργειες πελατών, για παράδειγμα προκειμένου να επιβεβαιωθεί μία συναλλαγή. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν αρκετά υψηλό Open Rate, συχνά οι marketers τα εκμεταλλεύονται προκειμένου να προωθήσουν τις πωλήσεις.

Τα άμεσα emails ή direct emails, τα οποία χρησιμοποιούνται προκειμένου να ενημερώσουν τους πελάτες ή ενδεχόμενους πελάτες για νέα προϊόντα και ειδικές προσφορές.

Επαγγελματικό email - Official email

Κατάλληλο για κινητά, με ασφάλεια και φιλτράρισμα spam παγκόσμιας κλάσης Χρόνος συνεχούς λειτουργίας 99,9%, Περισσότερα από 89 δισεκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται κάθε μέρα από επιχειρήσεις, σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές που δημοσιεύονται στο Mashable. Χωρίς να περιλαμβάνονται τα 55 δισεκατομμύρια και πάνω προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται κάθε ημέρα. Το μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς και της ζωής μας. Ωστόσο, λίγοι μόνο γνωρίζουν τον σωστό τρόπο για ν' αρχίσουν και να τελειώσουν ένα επιχειρηματικό email με επαγγελματισμό, για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 100%