ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» 2614001650 6942872583

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ιστοσελίδα είναι κατάλληλη κυρίως για την διαφήμιση μικρών επιχειρήσεων για να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους όπου δεν υπάρχει συχνά η ανάγκη να τροποποιείται το περιεχόμενό.

Ιστοσελίδα απο την PatrasWeb


Η επιχειρηση σας θα αποκτησει μεγαλυτερη αξιοπιστια.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν τα προϊόντα ή υπηρεσίες. Με μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα η μικρή επιχείρησή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγετε το ρίσκο να οδηγήσετε πιθανούς πελάτες σας σε ανταγωνιστές που έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Αν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα αλλά με ερασιτεχνική εμφάνιση, με μια επαγγελματική επανασχεδίαση θα αποκτήσετε μια καλύτερη εταιρική εικόνα στο διαδίκτυο που θα φέρει περισσότερες πωλήσεις.

Εξοικονομειτε χρηματα

Εαν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης ίσως θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος κατασκευής μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας. Αν και το κόστος του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας ποικίλλει μετά το αρχικό κόστος. Σε σύγκριση με το κόστος μιας διαφήμισης σε ένα έντυπο μέσο ή σε οποιοδήποτε άλλο offline μέσο είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Σκεφτείτε πόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό μπορείτε να προσεγγίσετε με μια ιστοσελίδα.

Απευθυνεστε σε μεγαλυτερο κοινο 24 ωρες 365 ημερες

Είτε πουλάτε προϊόντα ή παρέχετε υπηρεσίες η ιστοσελίδα σας παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο να πουλήσετε. Καθημερινά έχουν πρόσβαση στο internet πάνω από 2.4 δισεκατομμύρια χρήστες και το 90% από αυτούς έχουν αγοράσει κάτι ή έχουν επικοινωνήσει με μια εταιρία online τον τελευταίο χρόνο. Εαν δεν έχετε ιστοσελίδα χάνετε μεγάλο μερίδιο της πίτας. Εαν έχετε εμπορική δραστηριότητα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Ακόμη και οι υπηρεσίες σας μπορούν να είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας online; Μην ξεχνάτε ότι σήμερα online μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητα ακόμη και σπίτια.

Παρεχει ένα μεσο για να προβαλετε την δουλεια σας

Ότι τύπου επιχείρηση και να έχετε, μια ιστοσελίδα είναι ένα πολύ καλό σημείο για να παρουσιάσετε την δουλειά σας. Με ένα portfolio ή ένα gallery φωτογραφιών ή ακόμη και με συστατικές επιστολές από τους πελάτες σας, μπορείτε να αναδείξετε τι κάνει την επιχείρηση σας μοναδική.

Κερδιζετε χρονο

Η επικοινωνία με τους πελάτες απαιτεί χρόνο, είτε πραγματοποιείτε τηλεφωνικά, είτε από κοντά είτε μέσω email. Με όλες τις πληροφορίες που παρέχετε στους πελάτες σας online, κερδίζετε χρόνο στην μεταξύ σας επικοινωνία και ο χρόνος είναι χρήμα!

Βελτιωνει την υποστηριξη στους πελατες σας

Με μια σελίδα που να περιλαμβάνει συχνές ερωτήσεις ή και με άρθρα στο blog σας μπορείτε να απαντάτε στις ερωτήσεις των πελατών σας κάτι που προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες σας. Μπορεί για παράδειγμα να είστε λογιστής και να θέλετε να παρέχετε πληροφορίες στους πελάτες σας πρακτικές που να τους οδηγήσουν σε σωστότερες φορολογικές επιλογές ή να πουλάτε ποδήλατα και να τους δίνετε tips για την καλύτερη συντήρηση ενός ποδηλάτου.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 100%